Selecteer een pagina

Bedankt voor alle leuke reacties! Bij deze even een update over Longmedow en Washington D.C.

Longmedow
Na New York heb ik besloten om familie van mij op te zoeken in Longmedow. Ze wonen in een pepi buurt boven New York waar alles wel te krijgen is. Het was daar eigenlijk mega relaxed. Overdag wat zwemmen, gamen en eten, ’s avonds bier drinken, poolen en films kijken. Kortom, een herenspul.

Hostel & backpackers
Vervolgens ben ik naar Washington gegaan, daar werd ik ontvangen in een goed hostel. Prima vertoeven, de sfeer was top. Het leuke aan een hostel is dat iedereen ergens anders vandaan komt en verhalen heeft te vertellen. Na de sterke verhalen hebben we maar besloten om het feest downtown op een rooftop voort te zetten. (Geniaal)

plein

White house, Library & Capitol

De volgende dag fris en fruitig vroeg op. De stad is rich-ass luxe, alle gebouwen zijn betegeld met marmer en worden gedragen door stenen zuilen. Uiteraard kon ik het niet laten om even bij de president om de hoek te kijken. Hij was alleen niet thuis in verband met onderhandelingen over Iran. Verder stond het huis er wel knap voor, het spul wordt daar goed onderhouden. Opeens kwam er een gouverneur aan en stond er binnen no time een compleet leger aan bewaking. Alle bezoekers voor het witte huis werden geƫvacueerd tot een afstand van circa 250 meter.

De show was leuk maar op een gegeven moment vond ik het wel prima dus ben ik naar het capitool gegaan. Hier zit de Amerikaanse senaat en het huis, samen is dat het congres. Ook hier was veel beveiliging aanwezig maar het was het kijken waard.

Musea
Ze hadden in DC goede musea, het lijkt in eerste instantie wat saai maar het was super. Even op een rij: Air & Space museum met de originele Discovery spaceshuttle,
National Geographic museum met o.a. de oudste kaarten en totempalen van de wereld, etc. In totaal iets van 15 musea.

Dat was in het kort Longmedow & Washington D.C. Nu rol ik door naar de cowboys het zuid-westen.
I’ll stay in touch!