Selecteer een pagina

Van de ene mega stad naar de andere. De temperatuur is perfect hier in LA, het eerste wat ik wilde doen was surfen. Ik huurde een surfboard en ging naar Manhattan beach. Ik trof nog een andere gast die aardig kon surfen. Het strand was perfect om te surfen omdat alle toeristen op Venice beach zitten. Ik had alleen geen pak aan dus mijn buik was een beetje naar de …… Maar nergens om, surfen in LA is geweldig.image

Die avond trof ik een aantal lui uit Zwitserland, Duitsland, Korea en Zweden. We hebben besloten om de volgende ochtend samen vroeg te gaan hiken buiten de stad. Rondom LA zijn mooie berggebieden en valleien.

image

image

Ook Hollywood kon niet ontbreken, de Walk of Fame was een groot mierennest maar zeker leuk om te zien. Ik heb een tourtje gedaan met mijn Koreaanse maat door de Beverly Hills, die lui daar hebben alles goed geregeld. De huizen van o.a. Madonna, Mick Jagger, Orlando, Brad & Angelina zien er picobello uit. Meteen daarna reden we door de ‘Rodeo Drive’. Dit is de duurste winkelstraat van Amerika. Een Rolex is daar slechts grabbelgoed.

 

De laatste avond in LA zou ik het even rustig aan doen, maar omdat mijn buitenlandse vrienden de boel via Facebook goed in de gaten houden hebben ze voor mij een feest georganiseerd. Cake, bier, rum, de hele mikmak, het was erg gezellig. Grappig is dat Iedereen mij hier ‘Fire’ noemt omdat Feye nogal Nederlands is. Al met al, LA was geniaal.

Nu staan Sillicon Valley en San Francisco op het menu.

Saluté!